Werken bij Clarify

Ons team zit vol doeners, denkers en dromers. Stuk voor stuk unieke collega’s waar we enorm trots én zuinig op zijn. We maken graag duidelijk hoe werken bij Clarify jouw talent ontwikkelt en wat je van ons kunt verwachten. Van onze kernwaarden tot hoe we werken, van bureaureis tot je arbeidsvoorwaarden.

Bij Clarify zijn we serieus creatief. Een team van creatieve talenten dat hard werkt aan serieuze opdrachten. We houden van mooie dingen maken die ertoe doen, en doen dat graag samen. Naast een scherp oog voor klanten en design hebben we oog voor elkaar. Onze kernwaarden vormen onze grond­ beginselen en drijfveren. We geloven in deze waarden en houden eraan vast in ons dagelijks werk.

Onze waarden

 1. Resultaatgericht

  We zijn toegewijd en efficiënt. Alles wat we doen draagt bij aan het eindresultaat: de wereld van onze opdrachtgevers begrijpelijk maken en in beweging brengen.

 2. Inventief

  We zijn flexibel en oplossingsgericht. Door wendbaar te zijn en alles uit de middelen te halen die we voor handen hebben, zijn we een betrouwbare partner die verder denkt.

 3. Vakkundig

  We zijn bedreven en professioneel. Onze expertise en ervaring zie je terug in wat we maken; het brengt al onze kwaliteiten samen en motiveert ons om te blijven vernieuwen.

 4. Doordacht

  We zijn intelligent en weloverwogen. We denken voordat we doen. Onze blik is kritisch en constructief, met gefundeerde oplossingen voor onze opdrachtgevers als resultaat.

 5. Open

  We zijn open-minded en toegankelijk. We zijn nieuwsgierig en geïnteresseerd. Naar elkaar, naar onze opdrachtgevers en naar wat er om ons heen gebeurt.

Jeroen Krul

Illustrator

Ik ga graag naar kantoor om ideeën uit te wisselen met collega's. Middenin de creatieve werkplek krijg ik volop energie, en het is natuurlijk ook heel gezellig! 😉

Ontwikkeling is essentieel

Ontwikkeling vinden we essentieel. Je hebt vast ideeën waar je beter in wil worden. Variërend van hardskills (software, vakkennis, denkwijze, etc.) tot soft skills (beter leren commu­niceren, presenteren, time­management, etc.).

Balans & flexibiliteit

Arbeidsvoorwaarden

In onze organisatie waarderen we jouw bijdrage en inzet. Daarom bieden we een reeks aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die jouw werkervaring ondersteunen en verrijken. Deze voorwaarden zijn ontworpen om niet alleen jouw professionele groei te stimuleren, maar ook om een gezonde balans tussen werk en privé te waarborgen.

Om fijn met elkaar te kunnen werken hebben we een aantal ‘office habits’ opgesteld. Van het scheiden van ons afval tot aan het hebben van een vertrouwenspersoon. We doen er alles aan om het werken bij Clarify zo leuk en effectief mogelijk te maken.

Tussendoortjes & broodjes

Koffie en thee, fruit en andere tussendoortjes. We zorgen dat er altijd iets te snacken en drinken is op kantoor.

We lunchen altijd samen. Neem je eigen lunch mee of doe mee aan onze lunchregeling waarbij je een broodje of maaltijdsalade besteld.

Borrel

Ook zorgen we ervoor dat bier, wijn en fris koud staat voor de borrel. Gewoonlijk sluiten we gezamenlijk de week af met een hapje en een drankje. Onze officemanager regelt voor het team een uitgebreide borrel met verschillende vegan en vegetarische hapjes.

Tafeltennis

Even ontladen? Energie opdoen? Dat kan met een potje tafeltennis of tafelvoetbal direct na de lunch of tijdens de borrel.

Champagne-trip 2022
Expeditie Clarify - Friesland 2023
Champagne-trip 2022
Expeditie Clarify - Friesland 2023

Bureaureis

Elk jaar organiseren we een dagje uit of een weekendje weg met het hele bureau. Even niet met werk bezig zijn, maar op een andere manier samen­ zijn, lol hebben, inspireren en dingen beleven met elkaar.

Dat doen we overigens niet alleen tijdens de bureaureis. Onze feestcommissie zorgt geregeld voor de leukste activiteiten, al dan niet van een kleinigheidje op je bureau tot aan een activiteit buiten kantoor.

Onze community

Community Event

Vier keer per jaar organiseren we een event voor onze community. Een bijeenkomst met sprekers, presentaties of workshops en een aansluitende borrel. Steeds rond een ander thema.

Jule Geleijns

Illustrator

Ik ben trots op projecten waarbij ik het gevoel heb bij te dragen aan de maatschappij, zoals de ontwikkeling van de illustratiestijl voor de European Holocaust Research Infrastructure (EHRI) en projecten voor Sociaal Cultureel Planbureau. Het is mooi om op een kleine manier bij te dragen aan zo’n mooie boodschap.

Word onze nieuwe collega!

Maak impact met je talent. Kom werken bij Clarify en versterk ons team.

Bekijk onze vacatures