Fintech

Fintech heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt, maar technologie maakt financiële materie er niet altijd begrijpelijker op. Wij helpen met op maat gemaakte apps, dashboards en visualisaties waarin efficiëntie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid centraal staan. We transformeren complexe financiële data naar begrijpelijke inzichten en zorgen dat het aanleveren van deze data altijd simpel en veilig verloopt.

Scroll

Vertrouwen en duidelijkheid rondom belangrijke financiële spelers

De huidige ontwikkelingen binnen fintech gaan gepaard met een voortdurende zoektocht naar efficiëntie, gebruikersgemak en betrouwbaarheid. Wij helpen onze klanten met het ontwikkelen van apps, portals, dashboards en datavisualisaties die dat ondersteunen. Wij helpen je graag bij onderstaande uitdagingen.

Een betrouwbare uitstraling

Financiële gegevens zijn veelal privacygevoelig. Het is dan ook belangrijk dat ketenpartners en gebruikers een vertrouwd gevoel hebben bij jouw producten en diensten. Om dat te bevorderen en eventuele zorgen rondom privacy en dataveiligheid weg te nemen, ontwikkelen we visuele middelen die dat bewerkstelligen. Van animaties die complexe dienstverleningen helder uitleggen tot merkidentiteiten die autoriteit en zorgvuldigheid uitstralen.

Het aanleveren van financiële data automatiseren

Heb je te maken met geldstromen, dan heb je te maken met Wwft en ben je verplicht om (potentiële) cliënten periodiek te onderzoeken, zodat zij geen misbruik kunnen maken van jouw diensten. Wij helpen onze klanten bij het ontwerpen van KYC-portals en stellen de gebruiker centraal in dat proces. Zo zorgen we dat vragenlijsten zo duidelijk, flexibel en plezierig mogelijk zijn.

Persoonlijke financiën inzichtelijker maken voor gebruikers

Een grote hoeveelheid informatie kan overweldigend overkomen op gebruikers. Om hen te helpen hun persoonlijke financiën inzichtelijker te maken, ontwikkelen wij apps en dashboards met een duidelijke navigatiestructuur en heldere datavisualisaties. Denk hierbij aan pensioenen, sparen, beleggen en woningwaarde. Met visualisaties maken we deze informatie nóg rijker.

Vivien Kinnear

Digital consultant

Binnen de fintech-sector voegen we duidelijkheid en plezier toe aan gebruikerservaringen die voorheen als te ingewikkeld werden ervaren. Door de gebruiker centraal te stellen en een outsiders-perspectief te bieden, helpen we onze klanten voorbij de beperkingen van de organisatie te kijken.

Heb je ook een vraagstuk rondom fintech?

We helpen je graag met onze kennis over dit thema en bekijken samen hoe we jouw vraagstuk het beste kunnen aanvliegen.

Uitgelichte cases

Uitgelichte inzichten

Inspiratie
7 min leestijd

AI en creativiteit

Web development
10 min leestijd

10 dingen die je moet weten als je een Saas-platform maakt