UX/UI design

Met goed UX/UI design help je gebruikers makkelijk navigeren door de informatie op jouw website, platform of app. Wij ontwerpen digitale gebruikerservaringen en interfaces die helderheid creëren, zodat je bezoekers blijven terugkomen. En vanuit onze branding-expertise dragen we meteen bij aan het succes van je merk.

Scroll

Heldere navigatie maakt het verschil

Of je nu bezig bent met een digitale transformatie of alleen een aantal interface-elementen nodig hebt, wij leiden je door het digitale ontwerpproces. Onze designers dompelen zich onder in jouw wereld. Zo leren zij jou, je organisatie en je doelgroep goed kennen. Vervolgens creëren zij een slim ontwerp waarin jouw verhaal kraakhelder naar voren komt. Een ontwerp dat vragen wegneemt, aanzet tot actie en jouw gebruikers steeds weer laat terugkomen.

1

Creatief concept

In deze fase dompelen wij ons onder in jouw wereld en vertalen wij de randvoorwaarden voor de productie naar een voorstel voor een creatief concept. Serieus creatief, noemen we dat.

2

Wireframing

Bij het maken van het wireframe maken wij een schematische weergave van de productie. In deze blueprint brengen wij inhoud en vorm samen voor nieuw perspectief.

3

Stijlontwikkeling

Aan de hand van het creatief concept ontwikkelen we een visuele stijl. Hierbij zorgen we ervoor dat de stijl goed aansluit op jouw huisstijl, voor de meest krachtige vertaling van jouw informatie.

4

Visueel ontwerp

Wij vertalen jouw verhaal naar een sterk ontwerp. Tijdens het maken van dit visuele ontwerp brengen wij jouw UX en UI designs tot leven met volledig ontworpen interfaces en digitale producten die wij in-house ontwerpen.

5

User testing

Via gebruikerstesten valideren wij het product en de keuzes die wij hebben gemaakt in het UX en UI designs. Zo weten wij zeker dat het product doet wat het moet doen: verschil maken voor jouw doelgroep.

Veelgestelde vragen

Een wireframe is een schematische weergave van het ontwerp. Het is een blauwdruk, aan de hand waarvan wij het visual design maken. Het visual design omvat uitgewerkte illustraties die aansluiten op jouw huisstijl.

Ja. Wij geloven dat gebruikerstests het platform en de keuzes die wij maken valideren en dus onmisbaar zijn. Met de resultaten van de user testing verbeteren wij jouw platform totdat deze de ideale gebruikerservaring biedt.

Ja. Ons creatieve team aan designers heeft ruime ervaring met het ontwerpen en uitwerken van visuele identiteiten. Samen komen we tot vernieuwende visuele uitingen die tegelijkertijd naadloos aansluiten op jouw wereld.

Jazeker, onze UX'ers zijn getraind om zich snel een onderwerp eigen te maken, zodat zij met hun UX/UI design-expertise een bijdrage kunnen leveren tijdens een design sprint. Ook wanneer die design sprint niet door ons wordt georganiseerd.

Menno Huisman

Digital director / Partner

Meer weten over UX/UI design?

Wij leggen er graag meer over uit en bekijken samen hoe je dit het beste voor jouw project in kunt zetten.