Infographic laten maken?

Een infographic laten maken betekent kiezen voor duidelijke communicatie. Op deze pagina ontdekt je waarom veel organisaties bij Clarify een infographic laten maken. En hoe we keer op keer complexe informatie omzetten in kraakheldere infographics.

Scroll
Organisaties waarvoor wij infographics maken

Infographics van Clarify.

Een helder verhaal.

Bij Clarify maken we van complexe informatie heldere, visueel aantrekkelijke infographics. Ons doel is om jouw verhaal op een unieke én boeiende manier te vertellen.

Dat doen we met de juiste combinatie van analytisch vermogen en creativiteit. Bekijk ons werk en ontdek hoe infographics niet alleen informatief maar ook inspirerend kunnen zijn.

Bekijk ons werk
Alles draait om duidelijkheid
We zijn trots op de kwaliteit van onze infographics. Ons team combineert academisch inzicht met artistieke flair om elke boodschap tot leven te brengen. Het is onze passie om te verhelderen en dat enthousiasme zie je terug in elk stukje werk. Heb je een prachtig merk? Dan verdienen jullie een infographic die dat uitstraalt! Samenwerken met ons infographic bureau betekent een soepele ervaring van start tot finish. We hanteren een helder proces dat ruimte biedt voor jouw inbreng en ideeën. Samen schetsen we een concept dat jouw boodschap niet alleen overbrengt, maar blijft hangen. En dat alles in een ontwerpt dat perfect aansluit op je merk.

Samen een infographic maken die jouw boodschap écht laat landen?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of meer informatie? We zijn maar een berichtje of telefoontje van je verwijderd en staan je graag te woord!

Onze aanpak

Een infographic maken verloopt bij ons infographic bureau volgens een aantal vaste processtappen. We zorgen ervoor dat we onze klanten op de juiste momenten betrekken binnen het proces, zodat we echt in samenwerking een infographic met elkaar maken. De ruimte voor samenwerking met onze klanten en de expertise van onze vakmensen maken we de productie van iedere infographic tot een succes.

Jip Köster

Client manager

Klaar om jouw boodschap kracht bij te zetten?

Onze infographics toveren jouw complexe informatie om tot een kraakhelder verhaal dat blijft hangen. Neem contact met ons op! Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, we staan je graag te woord.

Uitgelichte infographics

Ons bureau kan u verder helpen bij het visualiseren en inzichtelijker maken van complexe onderwerpen binnen uw organisatie. Onze visuele notulen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, door de inzet van visuele notulen wordt informatie toegankelijker en sneller te begrijpen. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van door ons gemaakte visuele notulen.

Pensioenfonds PGB

Visuele middelen die informatie over pensioenen helder en aantrekkelijk uitleggen aan ouderen

Planbureau voor de Leefomgeving

Vijf animaties die de steden van de toekomst tot leven brengen.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over een infographic laten maken. Hier vind je antwoorden op mogelijke vragen over hoe ze jouw meetings en events levendiger en inzichtelijker kunnen maken, terwijl de kern van de boodschap helder overgebracht wordt.

Om ervoor te zorgen dat uw infographic opvalt, is het belangrijk om een unieke en boeiende visuele stijl te kiezen die past bij uw boodschap. Het is ook cruciaal om de data of informatie op een duidelijke en gestructureerde manier te presenteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sterke visuele hiërarchieën. Samenwerking met een ervaren designbureau kan helpen om een infographic te creëren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

Jazeker! Als infographics bureau zijn we specialist in het verhelderen van complexe informatie. We analyseren vaak data of onderzoeksresultaten en vertalen deze daarna naar een duidelijke en begrijpelijke infographic. Vaak omvat dit proces het identificeren van belangrijke inzichten, trends en patronen binnen de data die relevant zijn voor je doelgroep. Wanneer er sprake is van grote hoeveelheden data, wordt er ook vaak gekozen voor het maken van een zogenaamde datavisualisatie.

De integratie van uw huisstijl in de infographic is essentieel voor merkconsistentie. Dit omvat het gebruik van uw bedrijfskleuren, lettertypen, logo's en andere visuele elementen. Een goede designer zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat de infographic naadloos aansluit bij uw bestaande merkidentiteit, terwijl het verhaal op een effectieve manier wordt verteld.

Een statische infographic is een vast beeld dat alle informatie in één oogopslag presenteert, ideaal voor print of eenvoudige weergave. Interactieve infographics zijn een krachtige manier om gebruikers te betrekken en complexe informatie toegankelijk te maken. Deze kunnen elementen bevatten zoals hover-effecten, klikbare secties of zelfs geanimeerde grafieken. Interactieve infographics zijn vooral geschikt voor online platforms en kunnen de betrokkenheid en het begrip van de kijker aanzienlijk verhogen. De keuze tussen statisch en interactief hangt af van je doelstellingen, doelgroep, beschikbaar budget en het beoogde gebruik van de infographic.

Wat een infographic kosten moet is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het ontwerp, de hoeveelheid onderzoek die nodig is, de lengte van het project en eventuele specifieke wensen zoals interactieve elementen. Een eenvoudig ontwerp kan minder kosten dan een uitgebreidere, interactieve infographic. Wij bieden graag een vrijblijvende offerte aan, aangepast aan uw specifieke behoeften en budget.

Bij Clarify onderscheiden we ons door onze diepgaande focus op het begrijpelijk maken van complexe informatie. Ons team bestaat uit experts in informatieontwerp, storytelling, en visuele communicatie, waardoor we uniek gepositioneerd zijn om niet alleen esthetisch aantrekkelijke, maar ook inhoudelijk sterke infographics te creëren. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elke infographic precies de gewenste boodschap overbrengt en afgestemd is op de doelgroep.

Ja, naast het ontwerpen van de infographic, kunnen we adviseren en ondersteunen bij het verspreiden ervan. Dit kan variëren van advies over de beste kanalen voor uw doelgroep tot hulp bij het opzetten van een digitale marketingcampagne. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw investering in een infographic maximale zichtbaarheid en impact heeft.

De tijdsduur voor het maken van een infographic hangt af van de complexiteit en omvang van het project. Gemiddeld duren projecten tussen de twee en zes weken. We streven ernaar om flexibel te zijn en kunnen indien nodig de doorlooptijd aanpassen aan uw deadlines. Het is belangrijk voor ons om kwaliteit te leveren, dus we zorgen voor voldoende tijd voor conceptontwikkeling, ontwerp, en revisies.
De tekenaars achter onze visuele notulen

Ons bureau kan u verder helpen bij het visualiseren en inzichtelijker maken van complexe onderwerpen binnen uw organisatie. Onze visuele notulen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, door de inzet van visuele notulen wordt informatie toegankelijker en sneller te begrijpen. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van door ons gemaakte visuele notulen.

Maak kennis met ons team