Professionele website laten maken?

Bij Clarify ben je aan het juiste adres wanneer je een professionele website wil laten maken. Onze kracht ligt in het helder en doeltreffend communiceren van complexe informatie, wat resulteert in gebruiksvriendelijke en innovatieve websites, dashboards en interactieve tools.

Scroll
Deze organisaties kiezen voor Clarify
Transactie Monitoring Nederland
Staat van de Uitvoering
RMMBR
QWIC
Urban Arrow
Ouderenfonds
Deltaparade
Ouderenfonds
Transactie Monitoring Nederland
Staat van de Uitvoering
RMMBR
QWIC
Urban Arrow
Ouderenfonds
Deltaparade
Ouderenfonds
Urban Arrow
Onderwijskennis Netwerk Amsterdam
Nationaal Klimaat Platform
Planbureau voor de Leefomgeving
Urban Arrow
Onderwijskennis Netwerk Amsterdam
Nationaal Klimaat Platform
Planbureau voor de Leefomgeving

Websites van Clarify

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Zowel kleine startups als grote organisaties hebben in de afgelopen jaren bij ons een professionele website laten maken

Ons doel? Jouw doelen bereiken! We zijn namelijk partner van onze klanten: we denken mee, dagen uit en verrassen. Door onze beproefde aanpak leveren we kwaliteit, elke keer weer. Ons team brengt jouw digitale ambities tot leven met slimme oplossingen die écht het verschil maken.

Bekijk ons werk
Het team achter onze websites

Als webdesign bureau werkt Clarify met een vast, in-house team van interactieontwerpers, backend- en frontend developers. Dat betekent dat we binnen projecten snel kunnen schakelen en alle kennis in huis hebben wanneer klanten bij ons een maatwerk website laten maken. Ons proces is erop gericht om de samenwerking met onze klanten maximaal te benutten en samen te komen tot een professioneel eindresultaat!

Maak kennis met ons team

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar webdesign bureau? Of ben je jezelf eerst nog aan het oriënteren en wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, we staan je graag te woord!

Onze aanpak

Ontdek de stappen waarmee we in samenwerking met onze klanten op een beproefde manier professionele websites bouwen. Vanaaf het eerste idee tot aan de lancering laten we je zien hoe we met onze expertises jouw ideeën omzetten in een aantrekkelijke, functionele website.

Jouw Missie. Ons Webdesign.

Ben je op zoek naar op maat gemaakt webdesign dat echt het verschil maakt? Bij Clarify staat information design centraal in onze aanpak, waarbij we hoogwaardig vakmanschap combineren met een sterke focus op kwaliteit en effectiviteit. Elk project biedt ons de gelegenheid om jouw unieke visie te verwezenlijken, in harmonie met onze expertise. Dit resulteert in oplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook het beoogde doel bereiken.

Meer over information design

Wimer Hazenberg

Technical & AI director / Partner

Een website laten maken die écht opvalt?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau? Of ben je eerst op zoek naar meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, we staan je graag te woord!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt bij het kiezen van de perfecte partner om je digitale ambities te realiseren. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen over webdevelopment en onze aanpak verzameld en beantwoord. Deze vragen helpen je een beeld te vormen van wat wij bieden en wat je kunt verwachten als we samen jouw digitale doelen nastreven. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Timing is alles. Het webdevelopment proces kan variëren van een paar weken tot enkele maanden, afhankelijk van de complexiteit van de website en betrokkenheid van de klant. We werken efficiënt en zorgen voor een vlotte voortgang, met jouw visie als leidraad.

Jouw betrokkenheid is cruciaal voor het creëren van een succesvolle website. Naast deelname aan workshops en het geven van tussentijdse feedback, vragen we je voorafgaand aan het project ook om informatie te geven over de drijfveren en huisstijl van de organisatie. In een eerste kennismaking spreken we graag het beoogde doel en de doelgroep van de website met je door. Daarnaast bespreken we het beschikbare budget, de beoogde opleverdatum en gewenste functionaliteiten.

Zeker weten! Door vooraf goed na te denken over de zoekmachine optimaliatie (SEO) van de website, zorgen we voor een goed vindbare basis. Denk hierbij aan snelle, foutloze bbroncode. Een goede verdeling van pagina's binnen de website. En een goede opbouw per pagina met de noodzakelijke metadata. Voor verdere zoekmachine optimalisatie bieden we aanvullende zoekmachine optimalisatie en monitoring diensten aan.

We gebruiken de meest betrouwbare en waar mogelijk nieuwste technologieën in de branche. Dit omvat HTML, CSS, JavaScript en andere populaire frameworks. Als content management systeem (CMS) gebruiken we vaak Wordpress, dit kan eventueel gecombineerd worden met een headless website aan de frontend kant. Uiteraard bekijken we per project welke technologieën het meest geschikt zijn voor het beoogde doel.

De kosten voor het ontwikkelen van een website kunnen nogal variëren. Er zijn bedrijven die voor een eenvoudige website slechts 1.500 euro vragen en op basis van standaard templates werken. Als bureau richten wij ons op professioneel webdevelopment en maatwerk websites voor onze klanten. De prijs van maatwerk webdevelopment projecten begint grofweg bij 10.000 euro. Voorafgaand aan een potentiële opdracht gaan we uiteraard graag in gesprek en geven we een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte met gespecificeerde kosten af.

Zoek je een alles-in-één webdevelopment oplossing? Wij bieden betrouwbare hosting aan als onderdeel van onze service level agreements (SLA's). Deze pakketten kunnen ook essentiële elementen bevatten zoals SSL-certificaten, actief beheer, beveiliging, en het monitoren van uptime en kwetsbaarheden. Zo blijft je website veilig, toegankelijk en presteert deze op zijn best. Als webdevelopment bedrijf zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat we de informatiebeveiliging van onze bedrijfsvoering en daarmee webdevelopment projecten op een bewezen manier beheersen.

Ja, wij zijn bedreven in het werken binnen Platform Rijksoverheid Online (PRO), om zo websites tot stand te brengen die aansluiten bij het digitale ecosysteem van de overheid. Wij werken hiermee nauw samen met Dienst Publiek en Communicatie. Omdat wij veel projecten voor de Rijksoverheid verzorgen, zijn wij ook bedreven in het werken volgens de WCAG 2.1 richtlijnen.

Bij Clarify zien wij AI als een verlengstuk van onze creatieve toolbox. Tijdens projecten gebruiken we AI om onze geest te inspireren via richtingen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Ook doen we ons eigen interne onderzoek naar nieuwe AI-toepassingen, kennis die we ook kunnen inzetten voor jouw project.

Uitgelichte website projecten

Hieronder vind je twee van onze recente website projecten. Benieuwd naar meer werk? Klik dan op de button hieronder voor een uitgebreid overzicht van de diverse projecten waar we als webdesign bureau aan hebben gewerkt.

Bekijk ons werk