Een animatie laten maken?

Bij Clarify brengen we jouw ideeën tot leven met op maat gemaakte, professionele animaties. Of het nu gaat om het versterken van je marketingstrategie of het verhelderen van interne communicatie. Bij ons kun je tegen vaste kosten een originele en doeltreffende animatie laten maken.

Scroll
Wij maken animaties voor onderstaande organisaties
Test 01
Test 03
Animaties 05
Test 01
Test 03
Animaties 05
Test 02
Test 04
Animaties 06
Test 02
Test 04
Animaties 06

Animaties van Clarify

Clarify is hèt bureau voor het creëren van animaties die zowel verhelderen als promoten. Ons team, barstensvol ervaring en expertise, staat klaar om jouw verhaal te versterken. We streven ernaar jouw boodschap zo te vertalen dat het de maximale impact heeft op je doelgroep.

Bij Clarify is kwaliteit onze prioriteit. We zorgen ervoor dat onze animaties perfect passen bij jouw huisstijl en zich duidelijk onderscheiden in de online wereld. Kies voor Clarify en ga voor animaties die echt in het oog springen.

Bekijk meer animaties
Toepassingen van animaties

Bij het maken van een animatie kijken we welke vorm het beste aansluit bij jouw doel. Er zijn veel mogelijkheden, elk met een unieke manier van vertellen en visualiseren. Hieronder enkele veelgebruikte soorten.

Uitleganimaties en explanimations zijn ideaal om complexe informatie helder, bijvoorbeeld over een proces of product, helder over te brengen. Voor een meer verhalende vorm zijn animatievideo's een goede keuze. Ze zijn perfect om me je boodschap de doelgroep te raken. Ook promotiefilms, bedrijfsfilms of commercials kunnen uitstekend in de vorm van een animatie geproduceerd worden.

Maak kennis met ons team

Meer informatie over de mogelijkheden van animaties?

Ben je eerst op zoek naar wat meer informatie? Of wil je direct aan de slag en een unieke animatie laten maken? Neem contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!
Mogelijkheden en kosten

De prijs van een animatie is afhankelijk van veel zaken. Bijvoorbeeld de lengte van de animatie. Ook de stijl van de animatie bepaalt voor een groot deel de kosten. Daarnaast kan een animatie in 2D of 3D worden uitgewerkt. Bij beide technieken is zowel een eenvoudige, als uitgebreide stijl mogelijk.

Ook het proces speelt een belangrijke rol in de prijs van de animatie. Het verschilt per onderwerp of bedrijf hoeveel correctierondes nodig zijn om tot de juiste boodschap te komen. Sommmige klanten hebben voorkeur voor afspraken op locatie. Andere klanten vinden het prima om het gehele proces op afstand te doorlopen. Onze klanten hebben het meeste verstand van hun bedrijf, product of dienst. Copywriting, storyboarding en stemacteur vormen een vak apart, waar wij graag invulling aan geven.

Wanneer u een animatie laten maken wilt, spelen ook uw specifieke wensen een grote rol. Daarom noemen we niet zomaar een globaal richtbedrag. Bent u benieuwd wat een animatie maken kosten moet? Neem gerust contact op!

Onze werkwijze

Ontdek ons heldere proces! Onze duidelijke procesdocumenten en doeltreffende aanpak, maken samenwerken zowel effectief als plezierig. Bekijk het schema hieronder en ontdek hoe we keer op keer kwalitatieve animaties leveren.

Jooske Visbeen

Client manager

Animatie laten maken?

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over het laten maken van een animatie. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, we staan je graag te woord.

Uitgelichte animaties

Ons bureau kan u verder helpen bij het visualiseren en inzichtelijker maken van complexe onderwerpen binnen uw organisatie. Onze visuele notulen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, door de inzet van visuele notulen wordt informatie toegankelijker en sneller te begrijpen. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van door ons gemaakte visuele notulen.
Bekijk meer animaties

Pensioenfonds PGB

Visuele middelen die informatie over pensioenen helder en aantrekkelijk uitleggen aan ouderen

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt wanneer je een animatie laten maken wilt. Hier vind je antwoorden op mogelijke vragen over hoe ze jouw meetings en events levendiger en inzichtelijker kunnen maken, terwijl de kern van de boodschap helder overgebracht wordt.

De kosten voor het maken van een animatie variëren en hangen af van factoren zoals de lengte, complexiteit van de boodschap, stijl waarin de animatie wordt uitgevoerd en mate van beweging. Voorafgaand aan een project bepalen welke vorm en processtappen het beste aansluiten bij bij de wensen van onze klanten en geven we een offerte met een vaste prijs af.

Een animatie laten maken is iets dat we in samenwerking met onze klanten doen. Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van drie tot zes weken. Door extra mankracht in te schakelen is twee weken doorlooptijd bij uitzondering mogelijk, mits de klant snel kan schakelen. Samen met de klant maken we een dag tot dag planning voor de verschillende werkzaamheden en contactmomenten. Als bureau streven we naar kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we dat een nachtje extra slapen over het concept en voldoende feedback momenten geen overbodige luxe zijn.

Animaties kunnen complexe boodschappen op een heldere en toegankelijke manier overbrengen. Ze bieden veel creatieve vrijheid, kunnen volledig worden aangepast aan de huisstijl van een bedrijf en zijn in staat om gedetailleerde informatie effectief over te brengen.

De ideale lengte van een animatie hangt af van waar deze ingezet wordt. Tegenwoordig nemen bezoekers minder dan een minuut de tijd, om te bepalen of een boodschap interessant is. Maar we pretenderen niet dat alles binnen 60 seconden kan worden uitgelegd. Voor televisie commercials geldt dat 30 seconden een erg geschikte lengte is. Pre-rolls voor gebruik op Youtube zijn doorgaans zo'n 5-20 seconden lang. Animaties bestemd voor gebruik in offline presentaties of instructies kunnen gerust langer dan 1 minuut zijn. Ons uitgangspunt bij dit soort producties blijft nog steeds om bij de kern te blijven.

Onze implementatiestrategie omvat uitgebreid onderzoek naar je doelgroep om te zorgen dat de animatie resonantie vindt. We houden rekening met demografische factoren, interesses en gedragspatronen om een video te maken die niet alleen informeert maar ook engageert. Ja, wij bieden de mogelijkheid om gebruikersonderzoek uit te voeren, zowel voorafgaand aan de productie als nadien. Dit onderzoek helpt bij het afstemmen van de animatie op de behoeften en verwachtingen van je doelgroep en biedt waardevolle inzichten voor toekomstige projecten.

Wij gebruiken AI om ons werk te versterken, niet te vervangen. AI helpt ons bij het optimaliseren van workflows, het analyseren van data voor gebruikersgedrag, en het ondersteunen van creatieve beslissingen, wat leidt tot efficiëntere processen en innovatieve ontwerpen.

We willen graag wat meer weten over uw visie, organisatie, beoogde boodschap en doelgroep van de animatie. Vaak maken we hiervoor een afspraak. Of we gebruiken ons briefingsformulier, dat mensen stimuleert hun aanvraag eens op een andere manier te bekijken. Op basis van deze gegevens maken we daarna een fixed-price offerte, waarin bovenstaande zaken worden meegenomen.

Clarify is gespecialiseerd in het tot de kern terugbrengen van grote hoeveelheden complexe informatie. We vertalen dit naar een pakkende voice-overtekst en storyboard. Het fijn wanneer onze klanten het nodige voorwerk verrichten. Maar het maken van een goed storyboard en voice-overtekst is vakwerk. Door onze klanten aangeleverde storyboards zijn voor ons daarom niet leidend maar puur ter inspiratie.
Uitleg over de kosten van een animatie

De prijs van een animatie laten maken is afhankelijk van veel zaken. Bijvoorbeeld de lengte van de animatie. Ook de stijl van de animatie bepaalt voor een groot deel de kosten. Een animatie kan in 2D of 3D worden uitgewerkt. Bij beide technieken is zowel een eenvoudige, als uitgebreide stijl mogelijk.

Ook het proces speelt een belangrijke rol in de prijs van de animatie. Het verschilt per onderwerp of bedrijf hoeveel correctierondes nodig zijn om tot de juiste boodschap te komen. Sommmige klanten hebben voorkeur voor afspraken op locatie. Andere klanten vinden het prima om het gehele proces op afstand te doorlopen. Onze klanten hebben het meeste verstand van hun bedrijf, product of dienst. Copywriting, storyboarding en stemacteur vormen een vak apart, waar wij graag invulling aan geven.

Wanneer u een animatie laten maken wilt, spelen ook uw specifieke wensen een grote rol. Daarom noemen we niet zomaar een globaal richtbedrag. Bent u benieuwd wat een animatie maken kosten moet? Neem gerust contact op!