Wat we doen

Information design is het samenbrengen van inhoud, vorm en beleving van informatie op zo’n manier dat het helder is en nieuw perspectief biedt. Met ons team van consultants, creatieven en developers vertalen we complexe zaken naar heldere verhalen en helpen we jou het verschil te maken.

A-ha ervaring

Ken je het gevoel van een a-ha ervaring? Dat streven wij na met ons werk. Met information design zorg je voor begrip, creëer je draagvlak en boek je vooruitgang. Of je nou het regenwoud wil redden, door de bomen het bos niet meer ziet of wil groeien als organisatie. Als je iets begrijpt, kijk je anders naar de wereld om je heen. Door informatie slim te visualiseren en de boodschap precies af te stemmen, help je je doelgroep met een andere kijk op dingen. Met onze expertises en middelen zetten we information design in voor verandervraagstukken, overheidscampagnes en innovatiemanagement.

Wat we maken

Websites
Animaties
Datavisualisaties
Infographics
Stijlontwikkelingen
Visuele rapporten
Visuele notulen
Praatplaten

Lees hoe we dit maken

Arent Benthem

Managing partner

Information design helpt je grip te krijgen op complexe thema’s. Want pas als je iets begrijpt kan je een beslissing nemen en vooruitgang boeken.