Arbeidsvoorwaarden

In onze organisatie waarderen we jouw bijdrage en inzet. Daarom bieden we een reeks aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die jouw werkervaring ondersteunen en verrijken. Deze voorwaarden zijn ontworpen om niet alleen jouw professionele groei te stimuleren, maar ook om een gezonde balans tussen werk en privé te waarborgen.

Werktijden

Hybride werken

We hechten veel waarde aan fysiek samenzijn. Fysieke aanwezigheid stimuleert creatieve processen. We willen van én met elkaar leren.
En we willen graag onze bedrijfscultuur in stand houden, want daar zijn we ontzettend trots op. Daarom stellen wij de vuistregel dat je ten minste 50% van je werktijd aanwezig bent op kantoor. Dat wil zeggen dat je ook tot 50% van je tijd thuis mag werken als je dat fijn vindt. Hoe je het hybride werken precies invult is aan jou.

Flexibele werktijden

Je kunt in principe flexibel omgaan met je werktijden. Wil je een keer sporten onder werktijd? Iets later beginnen dan normaal? Later of eerder je uren inhalen? Dat is geen probleem. De enige uitzondering is de maandagochtend, dan beginnen we altijd met zijn allen om 9:00 met de weekstart.

Overwerken

Het kan een keer voorkomen dat je overwerkt. Echter, dat is eerder uitzondering dan regel. We doen ons best om dat zo te houden.

Vrije dagen en pensioen

Premiekorting op je aanvullende zorgverzekering

Wanneer je bij ons werkt, kan je 10% korting krijgen bij deelname aan de collectieve zorgverzekering van ONVZ op aanvullende verzekeringen.

Naast deze premiekorting ontvang je ook kosteloos extra vergoedingen, zoals 3 extra behandelingen bij fysiotherapie, €250 voor psychologische zorg en €500 per jaar voor preventieprogramma’s mentale fitheid.

Vakantiedagen & diversiteitsverlof

Als je een heel jaar fulltime werkt dan heb je recht op 25 vakantiedagen per kalenderjaar, 20 wettelijke dagen en 5 bovenwettelijke dagen.

Alle medewerkers krijgen elk jaar aanvullend één dag diversiteitsverlof. Deze dag mag je inzetten voor een feestdag naar keuze, want wat voor de één een feestdag is, is het voor de ander niet.

Pensioen

Wij hebben bij Clarify een pensioenregeling bij ASR Verzekeringen waarmee je bent verzekerd van een ouderdoms-­, een wezen-­ en een nabestaandenpensioen vanaf je 67ste levensjaar.

Jouw inzet, onze ondersteuning

Laten we samen kijken wat we jou kunnen bieden.

Bekijk onze vacatures