Webdevelopment bureau nodig?

Clarify is hét webdevelopment bureau voor organisaties die op zoek zijn naar een professionele partner voor het creëren en onderhouden van innovatieve en doeltreffende websites, dashboards en interactieve tools. We zijn gespecialiseerd in het creëren van aha-momenten waarbij complexe informatie op een heldere manier moet worden gecommuniceerd.

Scroll
Deze organisaties kiezen voor Clarify
Transactie Monitoring Nederland
Staat van de Uitvoering
RMMBR
QWIC
Urban Arrow
Ouderenfonds
Deltaparade
Ouderenfonds
Transactie Monitoring Nederland
Staat van de Uitvoering
RMMBR
QWIC
Urban Arrow
Ouderenfonds
Deltaparade
Ouderenfonds
Urban Arrow
Onderwijskennis Netwerk Amsterdam
Nationaal Klimaat Platform
Planbureau voor de Leefomgeving
Urban Arrow
Onderwijskennis Netwerk Amsterdam
Nationaal Klimaat Platform
Planbureau voor de Leefomgeving

Webdevelopment van Clarify

Met meer dan 15 jaar ervaring werkt Clarify als webdevelopment bureau voor zowel kleine startups als grote organisaties. Ons doel? Jouw doelen bereiken! We zijn namelijk partner van onze klanten: we denken mee, dagen uit en verrassen. Door onze beproefde aanpak leveren we kwaliteit, elke keer weer. Ons team brengt jouw digitale ambities tot leven met slimme oplossingen die écht het verschil maken.

Bekijk onze projecten
Ons webdevelopment team

We werken met een vast en in-house team van interactieontwerpers, backend- en frontend webdevelopers. Dat betekent dat we in de praktijk letterlijk en figuurlijk de taal van onze klanten spreken, want we hebben alle kennis in huis om te komen tot een kwalitatief eindresultaat en kunnen hierdoor snel schakelen. Hierdoor komen onze klanten niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ook niet als er op een later moment bijvoorbeeld iets aangepast moet worden.

Ontmoet ons team

Hulp nodig bij jouw digitale uitdaging?

Wil je een website die uitblinkt in helderheid en effectiviteit? Met onze expertises brengen we jouw digitale ambities tot leven. Neem contact met ons op en laten we samen iets geweldigs creëren!

Van idee naar uitwerking

Duik in ons webdevelopment proces, waarin we samen van begin tot eind jouw unieke webdevelopment project tot leven brengen. In dit blok belichten we elke stap, om te laten zien hoe we met onze expertises jouw ideeën omzetten in een aantrekkelijke, functionele online ervaring.

Jouw Visie. Ons Vakmanschap.

Zoek je naar maatwerk webdevelopment dat echt het verschil maakt? Bij Clarify vormt information design de basis van onze aanpak, waarbij we gedegen vakmanschap combineren met een scherpe focus op kwaliteit en doeltreffendheid. Voor ons is elk project een kans om jouw unieke visie en onze expertise samen te brengen, resulterend in oplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en betekenisvol zijn.

Meer over information design

Menno Huisman

Digital director / Partner

Klaar om je digitale ambities te realiseren?

Wil je een solide website, die uitblinkt in helderheid en effectiviteit? Met onze expertises brengen we jouw digitale ambities tot leven. Neem contact met ons op en laten we samen jouw ambities op het gebied van webdevelopment realiseren!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt bij het kiezen van de perfecte partner om je digitale ambities te realiseren. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen over webdevelopment en onze aanpak verzameld en beantwoord. Deze vragen helpen je een beeld te vormen van wat wij bieden en wat je kunt verwachten als we samen jouw digitale doelen nastreven. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Timing is alles. Het webdevelopment proces kan variëren van een paar weken tot enkele maanden, afhankelijk van de complexiteit van de website en betrokkenheid van de klant. We werken efficiënt en zorgen voor een vlotte voortgang, met jouw visie als leidraad.

Jouw betrokkenheid is cruciaal voor het creëren van een succesvolle website. Naast deelname aan workshops en het geven van tussentijdse feedback, vragen we je voorafgaand aan het project ook om informatie te geven over de drijfveren en huisstijl van de organisatie. In een eerste kennismaking spreken we graag het beoogde doel en de doelgroep van de website met je door. Daarnaast bespreken we het beschikbare budget, de beoogde opleverdatum en gewenste functionaliteiten.

Zeker weten! Door vooraf goed na te denken over de zoekmachine optimaliatie (SEO) van de website, zorgen we voor een goed vindbare basis. Denk hierbij aan snelle, foutloze bbroncode. Een goede verdeling van pagina's binnen de website. En een goede opbouw per pagina met de noodzakelijke metadata. Voor verdere zoekmachine optimalisatie bieden we aanvullende zoekmachine optimalisatie en monitoring diensten aan.

We gebruiken de meest betrouwbare en waar mogelijk nieuwste technologieën in de branche. Dit omvat HTML, CSS, JavaScript en andere populaire frameworks. Als content management systeem (CMS) gebruiken we vaak Wordpress, dit kan eventueel gecombineerd worden met een headless website aan de frontend kant. Uiteraard bekijken we per project welke technologieën het meest geschikt zijn voor het beoogde doel.

De kosten voor het ontwikkelen van een website kunnen nogal variëren. Er zijn bedrijven die voor een eenvoudige website slechts 1.500 euro vragen en op basis van standaard templates werken. Als bureau richten wij ons op professioneel webdevelopment en maatwerk websites voor onze klanten. De prijs van maatwerk webdevelopment projecten begint grofweg bij 10.000 euro. Voorafgaand aan een potentiële opdracht gaan we uiteraard graag in gesprek en geven we een op maat gemaakt plan van aanpak en offerte met gespecificeerde kosten af.

Zoek je een alles-in-één webdevelopment oplossing? Wij bieden betrouwbare hosting aan als onderdeel van onze service level agreements (SLA's). Deze pakketten kunnen ook essentiële elementen bevatten zoals SSL-certificaten, actief beheer, beveiliging, en het monitoren van uptime en kwetsbaarheden. Zo blijft je website veilig, toegankelijk en presteert deze op zijn best. Als webdevelopment bedrijf zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat we de informatiebeveiliging van onze bedrijfsvoering en daarmee webdevelopment projecten op een bewezen manier beheersen.

Ja, wij zijn bedreven in het werken binnen Platform Rijksoverheid Online (PRO), om zo websites tot stand te brengen die aansluiten bij het digitale ecosysteem van de overheid. Wij werken hiermee nauw samen met Dienst Publiek en Communicatie. Omdat wij veel projecten voor de Rijksoverheid verzorgen, zijn wij ook bedreven in het werken volgens de WCAG 2.1 richtlijnen.

Uitgelichte projecten

Hieronder vind je twee van onze recente projecten. Benieuwd naar meer werk? Klik dan op de button hieronder voor een uitgebreid overzicht van de diverse projecten waar we als webdevelopment bureau aan hebben gewerkt.

Bekijk ons werk