Stage- en afstudeerplekken

Ben je derde- of vierdejaars student en ben je op zoek naar een stage of afstudeerstage bij een leuk en professioneel bedrijf waar je veel kunt leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Op deze pagina vind je meer informatie over stage of afstudeerstage bij Clarify in Amsterdam of Den Haag.

Stagelopen en afstuderen

Gedurende het hele jaar hebben we bij Clarify stage- of afstudeerplekken beschikbaar voor studenten. We zoeken creatieve, enthousiaste, leergierige en gezellige stagiairs. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in jouw vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm. Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen. Bij voorkeur ontvangen we studenten van verschillende scholen en in verschillende functies, zodat deze elkaar ook kunnen aanvullen en versterken. Hieronder vind je de stageplaatsen die we op dit moment beschikbaar hebben.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Inholland, De Haagse Hogeschool, Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN.

Eduard Veentjer

Stagiair animatie

Clarify biedt de ultieme vrijheid om mijn eigen animatieproject vorm te geven. Met de begeleiding en uitdagende projecten til ik mijn skills naar een nieuw niveau.

Amsterdam

Hieronder vind je de stageplaatsen die we het gehele jaar door aanbieden (afhankelijk van beschikbaarheid) in Amsterdam.

Stage- of afstudeerplek · Full-time · Per direct

Wil je leren analyseren van complexe informatie in een informatie-analyse of informatiestructuur? Daarnaast ondersteunen bij het ontwerpen, faciliteren en debriefen van strategische (klant)workshops?

Bekijk stage visual consultant

Stage- of afstudeerplek · Full-time · Per september 2024

Wil je in een korte tijd alle aspecten van animeren leren kennen? Daarnaast eigen creatieve ideeën en illustraties tot leven brengen?

Bekijk stage animator

Stage- of afstudeerplek · Full-time · Per september 2024

Wil je aan de slag met UX/UI design? Daarnaast eigen creatieve ideeën en ontwerpen in samenwerking met de developers tot leven brengen?

Bekijk stage UX/UI design

Stage- of afstudeerplek · Full-time · Per september 2024

Wil je meedenken en brainstormen over marketing en salesvraagstukken in Amsterdam? Daarnaast het leren ontwikkelen van een campagne, het uitwerken over een social strategie of het laten maken van promotiematerialen?

Bekijk stage marketing & sales

Den Haag

Hieronder vind je de stageplaatsen die we het gehele jaar door aanbieden (afhankelijk van beschikbaarheid) in Den Haag.

Stage- of afstudeerplek · Full-time · Per september 2024

Wil je meedenken en brainstormen over marketing en salesvraagstukken in Den Haag? Daarnaast het leren ontwikkelen van een campagne, het uitwerken over een social strategie of het laten maken van promotiematerialen?

Bekijk stage marketing & sales

Stagebegeleiders

Thomas de Gilder

Animator

Jan Oprins

Illustrator

Iris Groot Koerkamp

Lead visual consultant

Jacco de Wit

Contentmarketeer

Jonatan van der Horst

Designer

Het stagetraject

Werken voor mooie klanten

Je werkt tenminste de helft (afhankelijk van jouw wensen en de eisen vanuit school) van je stageperiode mee aan echte opdrachten voor uiteenlopende klanten.

Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

Werken aan eigen opdracht

De overige tijd werk je  aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt.

Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht.

Stagelopen bij Clarify

Als je ergens stage gaat lopen is het fijn als je informatie over de organisatie kunt vinden. Van huisregels tot werkwijzen, van voorzieningen tot arbeidsvoorwaarden. Daarom dit overzicht over wat je van ons kunt verwachten als je stage loopt bij Clarify.

Onze bedrijfscultuur

Laat je inspireren

Alles wat we doen is erop gericht om organisaties nieuw perspectief te bieden. Voor elk vraagstuk gaan we op zoek naar de meest krachtige visuele oplossing. Hoe we dat doen? Ontdek het in onze cases.

Bekijk al ons werk

Word onze stagiair!

Kom jij stagelopen bij ons creatieve team? Solliciteer dan nu met jouw motivatie, CV en portfolio via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature? Of staat de stage die jij zoekt er niet bij? Neem dan contact op via [email protected] (dit e-mailadres is niet om te solliciteren).

Solliciteer nu