Een sneltekenaar voor een event nodig?

We zijn gespecialiseerd in het visualiseren van complexe onderwerpen. Het werk van onze sneltekenaars is niet alleen leuk om naar te kijken, door de inzet van een sneltekenaar wordt informatie toegankelijker en sneller te begrijpen. Op deze pagina geven we meer informatie over het inhuren van sneltekenaars tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Scroll
Organisaties die voor onze sneltekenaars kiezen

Een aantrekkelijke samenvatting van je vergadering of congres

De sneltekenaars van Clarify staan bekend om hun heldere, mooie en veelzijdige tekeningen. We hebben focus op kwaliteit, zowel in onze eindproducten als in onze aanpak. We zijn partner van onze klanten en denken actief mee op hetzelfde niveau. En dat zie je terug in het eindresultaat.

Bekijk ons werk
De sneltekenaars van Clarify

De sneltekenaars van Clarify zijn gespecialiseerd in het omzetten van complexe informatie naar heldere beelden. Hierdoor leggen we niet alleen jouw evenement of vergadering snel en prachtig vast, maar brengen we met onze tekeningen de essentie van jouw verhaal begrijpelijk in beeld.

Maak kennis met ons team

Ben je klaar om je evenement of vergadering te laten visualiseren?

Heb je een project, vergadering of bijeenkomst waarvoor je een sneltekenaar inhuren wilt? Of zoek je eerst alleen wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, we staan je graag te woord!

Sneltekenaar inhuren? Enkele voordelen

In elke situatie waar complexe zaken aan bod komen, kunnen sneltekenaars een wereld van verschil maken. Of het nu voor management, medewerkers, bewoners of stakeholders is. De tekeningen van onze sneltekenaars trekken mensen erbij, houden de aandacht vast en vormen na afloop van een bijeenkomst een mooi startpunt voor verdere discussie. Hieronder enkele voordelen op een rij.

  • Beelden spreken tot de verbeelding en worden sneller gelezen dan tekst.
  • Sneltekenaars helpen mensen om tot de kern van complexe materie te komen.
  • De tekeningen vormen een helder vertrekpunt voor verdere discussie.
  • Na afloop van bijeenkomsten zijn gemaakte tekeningen makkelijk te verspreiden.

Onze aanpak

Ter plekke een klantdag laten visualiseren? Geen probleem. On the spot een presentatie of brainstormsessie samenvatten? Doen we. Tijdens een bijeenkomst processtappen inzichtelijk maken? Kunnen we ook! Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

Nynke Haarsma

Consultancy director

Laat één van onze sneltekenaars je vergadering of evenement verrijken!

Heb je vragen over het inzetten van een sneltekenaar voor jouw bijeenkomst of congres? We helpen je graag verder. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

Uitgelichte projecten

Hieronder vind je twee van onze recente projecten. Benieuwd naar meer werk? Klik dan op de button hieronder voor een uitgebreid overzicht van projecten waar we als bureau werken.

Bekijk ons werk

Pensioenfonds PGB

Visuele middelen die informatie over pensioenen helder en aantrekkelijk uitleggen aan ouderen

Planbureau voor de Leefomgeving

Vijf animaties die de steden van de toekomst tot leven brengen.

Onze sneltekenaars

Maak kennis met onze sneltekenaars! Keer op keer maken zij fantastische tekeningen voor uiteenlopende klanten.

Amber van der Gulik

Visual consultant

Iris Groot Koerkamp

Lead visual consultant

Iris ten Have

Visual consultant

Ruud van Reijmersdal

Visual consultant

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het inzetten van een sneltekenaar. Hier vind je antwoorden op mogelijke vragen over hoe ze jouw meetings en events levendiger en inzichtelijker kunnen maken, terwijl de kern van de boodschap helder overgebracht wordt.

Een sneltekenaar maakt samenvattende beeldverslagen van bijeenkomsten of evenementen, waarbij informatie op een visuele manier wordt vastgelegd. Dit kan variëren van eenvoudige schetsen tot uitgebreide illustraties. Elke sneltekenaar heeft een unieke stijl, waardoor geen enkel beeldverslag hetzelfde is.

Een sneltekenaar helpt informatie beter te begrijpen en te onthouden, vergroot de betrokkenheid en stimuleert het creatieve denkproces. Ze maken complexe zaken eenvoudiger en helpen sneller tot de kern van het verhaal te komen. Dit komt omdat beeldende communicatie over het algemeen beter blijft hangen dan alleen tekst.

Na je bijeenkomst zijn de werken van sneltekenaars perfect voor het delen van inzichten en het verlevendigen van de follow-up. Gebruik de visuele verslagen in nieuwsbrieven, op websites, of als onderdeel van je jaarverslag. Ze zijn ook geweldig als praatstuk of als herinnering aan de gedeelde energie en ideeën.

De kosten hangen af van de omvang van je project en of je één of meerdere sneltekenaars nodig hebt. We bieden maatwerkoplossingen, dus laten we samen kijken wat het beste past bij jouw wensen en budget.

Voordat we aan de slag gaan, willen we jouw wereld begrijpen. We willen alles weten: het doel van de bijeenkomst, de onderwerpen, wie erbij betrokken zijn, en de gewenste uitkomst. Hoe meer je deelt, hoe beter we de essentie kunnen vangen in onze visuele verslagen.

Jazeker! We bieden incompany trainingen en workshops voor sneltekenen aan. Ideaal om je team de kunst van het visueel vastleggen bij te brengen. Van basisvaardigheden tot geavanceerde technieken, we rusten je team uit om hun eigen meetings op een dynamische manier vast te leggen.