Creëer impact met je visuele jaarverslag

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Dus staat voor vele organisaties het jaarverslag weer op de stoep. Vier successen, laat jaarcijfers spreken en maak een visueel feestje van het afgelopen jaar. Laat ons je helpen! Bij Clarify brengen wij je jaarverslag tot leven.

Scroll

Het einde van het jaar is in zicht

Dus, is het tijd om terug te blikken op een jaar vol prestaties, successen, uitdagingen en groei. Maar hoe presenteer je die gegevens en jaarcijfers op een impactvolle manier? Standaard tekst en grafieken brengen de inspanningen van afgelopen jaar niet altijd genoeg tot uiting. En maar weinig mensen lezen jaarverslagen van begin tot eind. Hoe zorg je er nou voor dat jouw jaarverslag de aandacht trekt?

Een manier om wél impact te maken met je jaarverslag kan door het toevoegen van interactie. Wil je 5 redenen waarom dit effectief is? Lees meer over interactieve jaarverslagen in ons recent gepubliceerde artikel.

Wat is een jaarverslag?

Neem contact op

Een jaarverslag is een jaarlijks rapport voor investeerders, medewerkers en klanten. Het geeft onder andere inzicht in hoe het jaar financieel verlopen is, wat de plannen zijn voor komend jaar en hoe de organisatie bijdraagt aan de maatschappij. Alle Nederlandse beursgenoteerde bedrijven en bedrijven met een juridische vorm (zoals BV's) zijn verplicht om een jaarverslag te maken en delen.

Geldmaat
Cordaan
The Trevor Project
CBI
Geldmaat
Cordaan
The Trevor Project
CBI
TMNL
TU Delft
FNO
REACH (RIVM)
TMNL
TU Delft
FNO
REACH (RIVM)

Ons werk

Wij brengen niet alleen jaarverslagen tot leven. Met ons team ontwikkelen we information design en zijn we serieus creatief. We helpen onze opdrachtgevers impact maken en bieden een nieuw perspectief. Benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen? Ontdek ons werk en bekijk de cases!

Ons portfolio

Ontdek de kracht van visual storytelling

Wat als we jaarverslagen niet meer zien als een 'moetje' maar als een moment van inspiratie en verbinding. Dat is waar ons visuele jaarverslag bij kan helpen. Met verrassende grafieken, kleurrijke infographics en interactieve visuals brengen we jouw verhaal tot leven. Laat je jaarcijfers spreken en maak indruk op stakeholders, investeerders en klanten met een verslag dat niet alleen informatief is, maar ook inspirerend.

Ontdek de kracht van visual storytelling en laat jouw jaarverslag opvallen. We helpen je een duidelijk verhaal te vertellen en kijken samen wat de best passende visuele vorm is. Of je nou op zoek bent naar een gelikt grafisch document, spetterende cijfers en visuals of een interactief scrollbaar jaarverslag. Wij bieden een passende aanpak die aansluit bij jouw voorkeuren.

Ons proces

Bij Clarify bieden we een nieuw perspectief. Wij houden ervan om complexe materie te verduidelijken. Verpakt in een verrassend visueel resultaat. We hebben in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de ontwikkeling van diverse jaarverslagen en impactvolle rapportages.

Een verrassende terugblik bieden?

Benieuwd hoe je jouw jaarverslag kan optimaliseren zodat het een viering van het jaar wordt? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor een afspraak.