WE Fashion

Impact

Met een sprankelende illustratiestijl en vrolijke animaties versterken we het vakantiegevoel van de zomercampagne van WE Fashion. Onze zomerse illustraties kwamen op heel veel plekken voorbij. Ze sierden de etalages van ruim 70 winkels, en abri’s en LED-schermen door heel Nederland. Verder ontwierpen we exclusieve T-shirts en een caleidoscopische ervaring die winkelbezoekers letterlijk omringt met illustraties.

De vraag

Het Nederlandse kledingmerk WE Fashion wilde hun zomercampagne een extra dimensie geven. Ze zochten een illustrator die het vakantiegevoel van de campagnebeelden kon versterken. Een extra laag kleurrijk plezier bovenop de fotografie. Om zo meer visuele kracht te geven aan hun slogan: Wear The Moment!

Wat was het een feestje om onze summer campaign tot leven te zien komen met de kleurrijke illustraties van Clarify. Het sterke kleurenpalet spatte de windows uit in onze winkels met als klap op de vuurpijl een te gekke live-experience waar de illustraties letterlijk tot leven kwamen.

Kim Pieneman - Senior art director WE Fashion

Proces

Wat begon als een opdracht voor een reeks losse illustraties over een paar foto’s groeide uit tot iets groters. We creëerden een bredere campagnestijl die WE Fashion breder kon inzetten. Met een toegewijd team leverden we een breed scala aan visuele middelen op. Digitaal en fysiek, geanimeerd en statisch. Van YouTube-advertenties en een heuse visuele ervaring tot limited edition sjaaltjes en plaktattoos. We hebben het talent van onze illustratoren, designers en animatoren optimaal kunnen benutten.

One-minute-getaway

Als kers op de taart trapte WE Fashion de campagne af met een live-event in hun winkel in de Kalverstraat. Middenin de winkel stond enkele dagen een booth waar je je letterlijk kon laten omringen door onze illustraties.

Lienke Raben

Creative director

De vraag van WE Fashion was een leuk uitstapje op ons information design werk en perfect met ons team op te pakken. We konden een rijke illustratiestijl neerzetten en die stijl vertalen naar animaties en andere zomerse visuals. Echt een plezier om aan te werken!

Ook geïnteresseerd in een sprankelende campagnestijl?

Wij ontwikkelen graag een visueel concept dat past bij jouw vraag!

Neem contact op