Evides

CO2 Footprint

Evides heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen vastgesteld voor haar eigen organisatie. Evides wil graag de resultaten van haar CO2 footprint meting op een visuele en toegankelijke manier presenteren én discussie faciliteren over hoe de CO2 uitstoot verder kan worden verminderd. Clarify maakte voor hen een inzichtelijke infographic.

Structuurontwerp

De Co2 footprint in 2015 is in deze structuurontwerp te zien van Evides.

Digitale schets

De Co2 footprint in 2015 is in dit schetsontwerp te zien van Evides.

Eindresultaat

De Co2 footprint in 2015 is in deze infographic te zien van Evides.

Over de klant

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evidesindustriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

Klantvraag

Evides heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen vastgesteld voor haar eigen organisatie. Ze wil in 2025 klimaatneutraal zijn. Om te monitoren of Evides goed opweg is met de benodigde reductie van haar CO2 uitstoot, laat ze jaarlijks haar CO2 footprint berekenen. Evides wil graag de resultaten van deze meting op een visuele en toegankelijke manier presenteren én discussie faciliteren over hoe de CO2 uitstoot verder kan worden verminderd.

Het resultaat

Een illustratieve infographic, passend bij de eerder door Clarify's ontwikkelde huisstijl, die een heldere samenvatting geeft van de CO2 footprint rapportage.