De Key

Wonen in Amsterdam

Voor Woonstichting De Key maakten we meerdere explanimations over jonge woonstarters in en rondom Amsterdam. De Key biedt diensten aan voor mensen die hun eerste stappen zetten op de woningmarkt. De Key is een dynamisch bedrijf, hierbij hebben we een even dynamische en flexibele stijl gemaakt die hier mooi op aansluit.

Over de klant

Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages.

Klantvraag

De Key heeft recent een nieuwe strategie gelanceerd waarbij ze zich meer gaan focussen op jongeren/starters op de woningmarkt en de doorstroom. De vraag van de Key was om het omvangrijke strategierapport te vertalen naar een korte animatievideo die aanspreekt bij de jonge doelgroep.

Behaalde resultaten

In een frisse en vrolijke stijl die we speciaal voor de Key volgen we een starter op de Amsterdamse woningmarkt. In een illustratieve stijl kunnen we verschillende situaties laten zien, met Amsterdam onmiskenbaar als decor.