AstraZeneca

Visie animaties

AstraZeneca is een biofarmaceutisch bedrijf. Ze investeren in een gezonde maatschappij waarbij een duurzaam behandelresultaat voor de patiënt en goed medicijngebruik centraal staat. Clarify ontwikkelde zes video’s om de visie van AstraZeneca te verduidelijken naar in- en externe doelgroepen.

Over de klant

AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door innovatie gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Haar missie is om een wezenlijk verschil te maken voor de gezondheid van patiënten door hele goede innovatieve geneesmiddelen die echt voordeel bieden voor patiënten en waarde toevoegen voor onze stakeholders en de maatschappij.

De opdracht

AstraZeneca wil graag op een aansprekende manier haar corporate verhaal vertellen. Maar ook kunnen inzoomen op de verschillende therapeutische aandachtsgebieden. In totaal hebben we 5 animaties gemaakt. Het eerste deel van elke animatie bestaat uit eenzelfde deel , de ‘core’, over AstraZeneca algemeen. Het tweedel deel verschilt per therapeutisch aandachtsgebied.

Behaalde resultaten

Met speelse illustraties en vlotte overgangen wordt op een aantrekkelijke manier ingegaan op de algemene visie van het bedrijf en verschillende therapeutische aandachtsgebieden waaronder ‘Diabetes’, ‘Scholingsactiviteiten’, ‘Respiratoir’, ‘Cardiovasculair’ en ‘Oncologie’.