Over ons

Clarify is gespecialiseerd in information design. We vertalen complexe informatie naar kraakheldere verhalen. We verduidelijken, leggen uit en verklaren, zodat jij en je doelgroep goed geïnformeerd het verschil kunnen maken. Met ons team van consultants, creatieven en developers brengen we inhoud, design en technologie op een logische manier samen en ontwikkelen we information design dat aanzet tot actie. Ons werk is serieus creatief, en dat voel je terug in onze cultuur. We zijn geïnteresseerd in de wereld om ons heen en blijven ons talent ontwikkelen om samen mooie dingen te maken. Graag ook voor jou.

Onze waarden

Resultaatgericht

We zijn toegewijd en efficiënt. Alles wat we doen draagt bij aan het eindresultaat: de wereld van onze opdrachtgevers begrijpelijk maken en in beweging brengen.

Inventief

We zijn flexibel en oplossingsgericht. Door wendbaar te zijn en alles uit de middelen te halen die we voor handen hebben, zijn we een betrouwbare partner die verder denkt.

Vakkundig

We zijn bedreven en professioneel. Onze expertise en ervaring zie je terug in wat we maken; het brengt al onze kwaliteiten samen en motiveert ons om te blijven vernieuwen.

Doordacht

We zijn intelligent en weloverwogen. We denken voordat we doen. Onze blik is kritisch en constructief, met gefundeerde oplossingen voor onze opdrachtgevers als resultaat.

Open

We zijn open-minded en toegankelijk. We zijn nieuwsgierig en geïnteresseerd. Naar elkaar, naar onze opdrachtgevers en naar wat er om ons heen gebeurt.

Geschiedenis

Met Clarify geven we vorm aan de toekomst. En dat doen we al sinds 2003. Met Booreiland, in60seconds en Getting the picture. Drie gelijkgestemde bureaus, met elk een eigen specialisatie, die elkaar aanvullen en versterken. Een goede basis voor samenwerking, zo bleek al in gezamenlijke projecten. Met Clarify maken we in 2022 onze samenwerking officieel en gaan we verder als één bureau met een duidelijke missie.

Onze richtlijnen

ISO 27001

Aangezien informatie onze core-business is, vinden we het vanzelfsprekend dat we er op een veilige en verantwoordelijke manier mee omgaan. Of het nu gaat om gegevens van klanten of onze eigen bedrijfsgegevens. Wij zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd en beveiligen alle informatie volgens deze standaard.

WCAG 2.1

Voor overheidsprojecten werken wij volgens de WCAG 2.1 richtlijnen, zodat onze digitale producten voldoen aan de gestelde toegankelijkheidseisen. We hanteren daarbij standaard niveau AA.

Verdrag Verantwoord Verleiden

Met ons werk zorgen we dat mensen goed geïnformeerd worden, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken om vooruit te komen. We beseffen dat we daarmee invloed op de maatschappij hebben en kiezen dan ook bewust met wie we willen werken. Om dit te onderstrepen nemen wij deel aan het Verdrag Verantwoord Verleiden.

Het team

Clarify bestaat uit een bonte verzameling van designers, animatoren, consultants, developers, copywriters, client managers en projectmanagers. Oftewel: doeners, denkers en dromers. Onze gemene deler? Talent! Dit zijn de talenten achter onze verhelderende producties!

Alexander Munz

Creative lead

Amber van der Gulik

Visual consultant

Annemarie Holstvoogd

Consultant

Arent Benthem

Managing partner

Barbara Dijkstra

People & culture manager

Charlotte Doorenbosch

Kickstarter marketing

Charlotte Kooijman

Communicatie consultant

Evert van der Veen

Illustrator / Animator

Gert Buist

Illustrator / Animator

Ileana Bravo

Administratie

Iris Groot Koerkamp

Visual consultant

Iris ten Have

Visual consultant

Isa Dobber

Stagiaire animatie

Jacco de Wit

Contentmarketeer

Jan Oprins

Illustrator

Jarne van Heertum

Animator

Jelle Boekhout

Designer

Jeroen Krul

Illustrator

Jerry Renes

Technical director / Partner

Jip Köster

Projectmanager / Client manager