Nieuws
2 min leestijd

Clarify wint Groene Reiger op Gouden Reigers Awards

Jacco de Wit

Contentmarketeer

Met trots en een flinke dosis enthousiasme hebben wij gisteravond de Groene Reiger award gewonnen tijdens de uitreiking van de Gouden Reigers. Deze onderscheiding erkent de jonge maker die afgelopen jaar de meest indrukwekkende productie heeft neergezet. En die eer gaat dit jaar naar ons voor ‘Landgebruik in Nederland’, gemaakt voor de Nicolaas G. Pierson Foundation.

Gouden Reigers Awards

Bekijk winnende case

Bij de Gouden Reigers draait alles om het in de schijnwerpers zetten van werk dat echt iets in beweging brengt. En met ‘Landgebruik in Nederland’ hebben we precies dat gedaan. Dit project laat zien hoe ons team van jonge makers complexe informatie transformeren naar heldere, boeiende verhalen.

Paul Goos

Illustrator

De wetenschappelijk onderbouwde boodschap van deze video is niet te ontkennen. Ik ben er erg trots op dat we daaraan hebben kunnen bijdragen! En door het vertrouwen van NGPF in onze expertise, was dit project extra leuk om aan te werken.

Deze animatie was heel erg compleet, heel helder uitgelegd en hij blijft rustig terwijl er wel echt een hele actieve boodschap in zit. Dat vonden wij echt heel knap gedaan.

Jury Gouden Reigers Awards

Drie nominaties in categorie 'Jonge Maker'

Binnen de categorie waren vijf producties genomineerd. Drie nominaties daarvan waren voor producties van Clarify. Naast 'Landgebruik in Nederland' waren de andere twee genomineerde producties: ‘Energie in het OV’ voor Strukton Rail, Bruggenhoofd en ‘Stem voor de natuur!’ voor BKB - Het Campagnebureau, Vogelbescherming Nederland.

Paul Schilp

Managing partner

We zijn superblij en ontzettend trots op ons jonge, creatieve team. Deze award is een kroon op hun werk en een bevestiging dat onze aanpak - duidelijkheid scheppen in complexe informatie - echt verschil maakt.

Bekijk de genomineerde producties

Deze overwinning bevestigt ons geloof dat heldere informatie essentieel is. En moedigt ons alleen maar aan om verder te gaan op deze weg.

Vogelbescherming

Een online campagne voor de verkiezingen van 2023

Animatie
4 min leestijd

Ontmoet de campagnevogel: filmster met een missie

Over Clarify

Wat we doen

Clarify is niet zomaar een designbureau; wij zijn jouw gids in de wereld van informatie. Met een mix van creativiteit, technologie en strategie maken wij de complexe wereld om ons heen niet alleen begrijpelijk, maar ook beweeglijk. Want, helderheid brengt je verder.