Inspiratie
4 min leestijd

Kickstart je carrière bij Clarify!

Jerry Renes

Marketing director / Partner

Ben jij een getalenteerde animator, illustrator en/of grafisch ontwerper en sta je aan het begin van je carrière? Wil jij nóg beter worden in je werk terwijl je aan de slag gaat bij een creatief en succesvol bedrijf in Amsterdam? Geef dan je loopbaan een vliegende start met ons tweejarig Kickstartprogramma! Hieronder lees je meer.

Waarom wil je bij ons Kickstarten? Een uitdagend en inspirerend begin van je loopbaan.

Er is een enorme behoefte aan talentvolle creatieven met een commercieel oog. Bij Clarify én de rest van de wereld. Dat is goed nieuws. Maar als starter weet je misschien nog niet of je liever voor een bureau werkt of als freelancer. En wellicht voel je je nog niet helemaal klaargestoomd om succesvol commercieel aan de slag te gaan. Daarom zijn wij ons tweejarig Kickstartprogramma gestart. Het combineert een baan met de mogelijkheid en ruimte om meer te leren. Als Kickstarter bij Clarify maak je vlieguren op echte projecten, leer je professioneel werken, met klanten omgaan en ontwikkel jij je creatieve skills tot een volgend niveau. En je krijgt een marktconform salaris!

Voor wie is het programma? Ambitieuze en getalenteerde starters

Het Kickstartprogramma is voor animatoren, illustratoren en/of grafisch ontwerpers die een vliegende start willen geven aan hun creatieve carrière. Voor pas-afgestudeerden en creatieven die al wat werkervaring hebben. Voor iedereen die nog niet is uitgeleerd en zich verder wil ontwikkelen door samen te werken met ervaren creatieven. En dus voor iedereen die nog twijfelt tussen werken voor een bureau of een bestaan als freelancer. Bij ons proef je twee jaar lang hoe het is om voor een bureau te werken. Daarna kies je wat het beste bij jou past. Én heb je een heleboel nieuwe skills geleerd en verbeterd.

Wat ga je leren en hoe? Héél veel… en meer

Ons Kickstartprogramma is ontwikkeld door onze ervaren creatieven (onze Icons). Het programma bestaat uit verschillende modules die je door de tijd heen volgt. Denk aan illustratie, animatie, information design, UX-design, interactief en sound design. Maar ook modules als projectmanagement, new business en financiën. Zo leer je ook over de zakelijke kant van de ontwerpwereld.

Je krijgt de informatie uit de modules in verschillende vormen aangeboden. Bijvoorbeeld door het volgen van tutorials, een workshop van een ervaren creatief, het bezoeken van een evenement, leesvoer of het kijken van video's. Learning on the job blijft het belangrijkst. En dankzij de modules, word jij ook steeds beter in die job. Bovendien krijg je als Kickstarter twee jaar lang persoonlijke begeleiding van een van onze Icons.

Wat gebeurt er na twee jaar? Icon óf Clarify Community

Aan het einde van het Kickstartprogramma stroom je door als Icon binnen Clarify. Je gaat dan werken aan nóg toffere projecten, wordt eindverantwoordelijk voor je eigen projecten, gaat nieuwe kickstarters begeleiden en je krijgt natuurlijk een bijpassend hoger salaris. Of je kiest ervoor om met een rugzak vol extra ervaring en kennis het freelance-avontuur aan te gaan. Je blijft dan (als je dat wil natuurlijk) onderdeel van de Clarify Community. Ons groeiende netwerk van creatieven. Een club van vaste freelancers en oud-werknemers met wie we blijven samenwerken, kennis delen en voor wie we borrels en events organiseren.

Kickstarten bij Clarify op een rijtje

Werkomgeving

💪 Samenwerken met ervaren creatieven
🎉 Deel uitmaken van een bevlogen team
🏢 Werken voor bekende merken
🌿 Het groenste kantoor van Amsterdam
🧩 Lid van de Clarify community

Over de functie

📍 Amsterdam (deels thuiswerken mogelijk)
📅 32 tot 40 uur per week, voor twee jaar
🦸 Begeleiding van een creatieve buddy
📚 Meer leren via gevarieerde modules
💶 We bieden een marktconform salaris

Vereisten

🤹🏻 Ervaring met After Effects en Illustrator
💎 Ambitieuze en zelfstandige instelling
️🏎️ Rijbewijs is niet verplicht
🔞 Minimale leeftijd van 18 jaar
🎓 Minimaal opleidingsniveau HBO

Interesse in ons kickstart programma?

Heb je interesse in ons kickstart programma of nog vragen? Solliciteer dan op een plek binnen ons kickstart programma via onderstaande button.

Solliciteer nu