Nieuws
2 min leestijd

Emerce100: Clarify beste Animatie & Infographic Agency van Nederland

Jacco de Wit

Contentmarketeer

Er is reden voor taart! In de 2024 editie van de Emerce100 hebben wij de nummer 1 notering behaalt. Wij zijn de beste Animatie & Infographic Agency van Nederland. De Emerce100 is een gerenommeerde ranglijst die de topbedrijven in de Nederlandse e-business sector benadrukt. Deze onderscheiding bevestigt onze toewijding en succes in het bieden van een nieuw perspectief met information design.

Clarify in Emerce100

De vermelding in de Emerce100 als beste Animatie & Infographic Agency van Nederland, benadrukt de kwaliteit en impact van onze diensten. En bevestigt onze positie als bureau in information design. Dit is van cruciaal belang voor organisaties die streven naar een sterkere digitale aanwezigheid en effectieve communicatie in een steeds meer digitale wereld.

Voor professionals en organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare partner, biedt Clarify's vermelding in de Emerce100 een duidelijk signaal van kwaliteit en expertise. Deze erkenning is bijzonder relevant. Zeker in een tijd waarin visuele content een steeds groter deel uitmaakt van de digitale strategieën van bedrijven.

Paul Schilp

Managing partner

Wij zijn ongelooflijk trots op onze hoge plaatsing in de Emerce100 dit jaar. Het is een erkenning van ons harde werk. Ook van de passie waarmee ons team met information design een nieuw perspectief biedt. Deze nummer 1 notering bevestigt dat onze focus op information design en kwaliteit breed wordt gewaardeerd en gerespecteerd in de industrie.

Over het Emerce100 imago-onderzoek

De Emerce100 is een jaarlijks terugkerende uitgave van Emerce die de top e-business bedrijven in Nederland belicht. Dit is een onafhankelijke kwantitatieve imago-onderzoek, uitgevoerd door Motivaction. De bedrijven worden beoordeelt op basis van hun prestaties in verschillende sectoren, zoals: media & advertising, e-business services, bureaus, software en venture. De evaluatiecriteria omvatten kennis, prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven die hoog scoren op deze aspecten verdienen een plek in de prestigieuze Emerce100 lijst.

Over ons

Information design is het samenbrengen van inhoud, vorm en beleving van informatie op zo’n manier dat het helder is en nieuw perspectief biedt. Met ons team van consultants, creatieven en developers vertalen we complexe zaken naar heldere verhalen en helpen we jou het verschil te maken. En dat kun je verwachten van het beste Animatie & Infographic Agency van Nederland.

Wat we doen
Nieuws
2 min leestijd

Clarify wint Groene Reiger op Gouden Reigers Awards

Visual consultancy
4 min leestijd

Information design voor duurzaamheidscommunicatie