Nieuws
1 min leestijd

Clarify, DPI en Ontwerpwerk geselecteerd als communicatieadviespartner van Rijkswaterstaat

David Aragon

Copywriter

Amsterdam, 1 juli 2024 – De bureaucombinatie Clarify, DPI en Ontwerpwerk is een van de nieuwkomers bij de meest recente aanbesteding van Rijkswaterstaat (RWS). De drie bureaus werken al langer samen voor andere overheidsorganisaties.

De komende vier jaar mogen Clarify, DPI en Ontwerpwerk meedingen naar diverse opdrachten op het gebied van communicatieadvies, coördinatie en uitvoering. ‘Deze kunnen bestaan uit het ontwikkelen van een communicatiestrategie en/of communicatieplan’, schrijft RWS in de aanbesteding. ‘Maar ook uit het coördineren, ontwikkelen én uitvoeren van een creatief concept en de bijbehorende middelen- en activiteitenmix op basis van een bestaande communicatiestrategie of ‑plan.’

Arent Benthem

Managing partner

We zijn erg blij dat we deze aanbesteding hebben gewonnen. RWS gaf aan een brede en diverse behoefte te hebben aan zowel advies als uitvoering. Door onze gezamenlijke ervaring in strategie, grafische vormgeving en information design kunnen we RWS helpen met heldere communicatie, waarbij inhoud, vorm en beleving samenkomen.