Stage UX/UI design

Bij hét information design bureau van Nederland

Ben je derde- of vierdejaars student en op zoek naar een stage als UX/UI design in Amsterdam? Wil je de mogelijkheid hebben om samen te werken met developers om je werk tot leven te laten komen? En aan de slag met het maken van digitale producten? Dan hebben wij bij een unieke kans voor een stage UX/UI design. Wil je dat doen bij een leuk bedrijf waar je veel kunt leren en aan mooie projecten kunt werken? Of wil je binnenkort afstuderen? Dan hebben wij bij Clarify mogelijk een stageplek waar jij blij van wordt!

Wie zoeken we voor onze stage?

Solliciteer nu

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van TU Delft, TU Eindhoven, Erasmus Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, HKU Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN.

De stage die we aanbieden sluit aan op verschillende opleidingen. Zo krijgen we veel studenten van: Industrieel ontwerpen, Bedrijfskunde, Verandermanagement, Business & Innovation. Dit sluit natuurlijk niet uit dat andere opleidingen geen mogelijkheid zijn, daar staan we ook voor open.

Alles op een rijtje

Stage bij Clarify

🦸  Goede stagebegeleiding
🎥  Werken aan een eigen opdracht
📕  De mogelijkheid om snel veel te leren
🏢  Werken aan producties voor bekende merken

Over de functie

📍  Amsterdam
💶  Een stagevergoeding van € 325,-
📅  Vijf dagen per week | 5 tot 12 maanden
🎓  Zowel derde- en vierdejaars-, als afstudeerstage mogelijk

Vereisten

🏎️  Rijbewijs is niet verplicht
🔞  Minimale leeftijd van 18 jaar
🎓  Minimaal Opleidingsniveau HBO
🤹🏻  Ervaring met o.a. Figma, Illustrator en Miro
💎  Bekend met Design Thinking en het maken van prototypes om te testen bij gebruikers

Paul Goos

Illustrator

"Clarify was mijn eerste keus, omdat ik illustratie en animatie kon combineren. Door tijdens de stage te werken aan klant- en persoonlijke projecten, groeiden mijn animatie- en illustratievaardigheden. Zes jaar later werk ik nog steeds met plezier bij Clarify vanwege de warme en leerzame sfeer."

Wat bieden wij tijdens onze stage?

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van UX/UI design de revue ziet passeren. De helft van je UX/UI design stage werk je mee aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van wireframes, user flows tot high-end UI prototypes maken. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De andere helft van je tijd als stagiair UX/UI design, werk je zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. Je ontvangt overigens een stagevergoeding van € 325,-.

Wat betekent dit concreet

Het werk

ICTU mock-up

Aan de slag met het maken van digitale producten. Ondersteuning bieden bij design thinking en strategie workshops.

Jouw taak

PBL mock-up

Oplossingen uitwerken voor eindgebruikers en het ontwerpen van designsystemen en high-end UI design.

De kans

Urban Arrow

Eigen creatieve ideeën en ontwerpen in samenwerking met de developers tot leven brengen.

Ben je geïnteresseerd in onze UX/UI design stageplek?

Dan horen we graag van je! Solliciteer dan nu met jouw motivatie, CV en portfolio via onderstaande button.

Solliciteer nu

Barbara Dijkstra

People & culture manager

Heb je een vraag over één van onze stages?

Staat er geen stageplek bij die aansluit bij je opleiding? Maar lijkt het je toch interessant om bij ons bedrijf stage te lopen? Of heb je vragen over de beschikbare stageplaatsen? Laat het ons weten via het volgende e-mailadres: [email protected].

Let op: solliciteren op onze stages doe je via bovenstaande button!