Visuele notulen

Met visuele notulen zorg je voor draagvlak en besluitvorming binnen je organisatie. We helpen complexe onderwerpen visueel te notuleren, waardoor de informatie toegankelijker en sneller te begrijpen is, en dus blijft hangen. Zo draagt elke vergadering bij aan heldere bedrijfsvoering.

Scroll

Breng inhoud en vorm samen

Beelden spreken tot de verbeelding. Daarom is het altijd wanneer je complexe materie bespreekt een goed idee om visueel notuleren in te zetten. Bij een vergadering, een klantdag of een brainstormsessie. Wij komen tot de kern van jouw verhaal en maken dit met een sterk visueel ontwerp inzichtelijk. Visueel notuleren zorgt voor nieuwe inzichten, helpt om bij de kern te blijven en vormt daarnaast een mooi vertrekpunt voor verdere discussie. Zo zorgen onze visueel notulisten voor de juiste focus en brengen zij jouw doelgroep in beweging.

1

Contextverklaring

Voor de sessie dompelt onze visuele notulist zich onder in jouw wereld. Tot op de bodem. Hierbij denken wij alvast na over mogelijke metaforen en visualisaties.

2

Visueel notuleren

Tijdens jouw event kunnen we zowel analoog als digitaal visueel notuleren. Maar of we nou een rol papier of een iPad gebruiken, het resultaat is hetzelfde: wij komen tot een krachtige visuele vertaling van jouw verhaal.

3

Visueel ontwerp

Na afloop van de sessie kunnen wij de tekeningen digitaliseren en opschonen, waarbij wij ook kleur kunnen toevoegen. Optioneel kunnen wij hier ook een opgemaakte praatplaat of infographic van maken.

Bambuu

Een visuele uitwerking van de strategie om deze te verhelderen en concretiseren

Veelgestelde vragen

Ja. Na afloop van jouw bijeenkomst kunnen wij de notulen opschonen en toesturen, maar wij kunnen ook een volledig uitgewerkte praatplaat of infographic maken. Zo komt je boodschap nog beter over op jouw doelgroep.

Ja. Wij notuleren zo, dat het jou het beste uitkomt. Of dit nu op locatie is op papier dat wij aan de muur hangen, op locatie op een iPad die is aangesloten op een beamer, of op afstand via bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams.

Wanneer dit wenselijk is, denken onze visueel notulisten inhoudelijk mee. Waar nodig stellen zij scherpe vragen, zodat wij gezamenlijk tot de kern van jouw verhaal komen. Door deze kern te visualiseren, wordt hij iedereen helder.

Nynke Haarsma

Consultancy director

Meer weten over visuele notulen?

Wij leggen er graag meer over uit en bekijken samen hoe je dit het beste voor jouw project in kunt zetten.