Je publiek bereiken in een zee van content is een uitdagende klus. Om er zeker van te zijn dat je wordt gevonden, onderzoeken wij eerst aan welke content behoefte is en stellen een contentplan op. Vervolgens creëren we jouw campagne en sturen bij op basis van statistieken. Dit noemen we datagedreven content.

Gebruik relevante content om nieuwe klanten te bereiken

Of je nu bij een startup of grote corporate werkt, er zijn volop kansen om online meer impact te creëren. Wij analyseren waarom sommige content ongelezen blijft en hoe je meer relevante bezoekers binnenhaalt. We doen dit met onze visibility benchmark. We benchmarken op KPI’s als relevantie, kwaliteit, zoekmachine-optimalisatie en techniek. De resultaten leggen we vast in een rapport. Zo ontdekken we kansen voor nieuw te ontwikkelen content, waarmee je nieuwe potentiële klanten kunt bereiken.
1

Marketinganalyse

We duiken in de prestaties van je huidige marketingkanalen en benchmarken deze met je concurrenten. Vanuit daar spotten we onbenutte kansen.
2

Communicatieplan

Op basis van het vooronderzoek stellen we een communicatieplan op, bestaande uit een merkboodschap, tone-of-voice, lijst van communicatiemiddelen en bijbehorende contentagenda.
3

Contentcreatie

Op basis van de contentagenda schrijven we de benodigde content voor de verschillende marketingkanalen.
4

SEO/SEA

We maken de content goed vindbaar voor zoekmachines. En op basis van zoekvolumes van relevante zoektermen scherpen we de content aan.
5

User analytics

Samen met jou stellen we KPI’s op waarmee we kunnen meten hoe de gepubliceerde content presteert. Waar nodig stellen we de content bij, om zo steeds beter aan te sluiten bij je doelgroep.

Jerry Renes

Technical director / Partner

Meer weten over datagedreven content?

Wij leggen er graag meer over uit en bekijken samen hoe je dit het beste voor jouw project in kunt zetten.